NL EN FR
banner

Assistent Manager Finance

Word jij ons financieel geweten? Bel ons dan op bovenstaand telefoonnummer

Ben jij klaar met je HBO opleiding en wil je jezelf in de praktijk verder ontwikkelen? Of heb je al wel ervaring in Finance, maar ben je op zoek naar een nieuwe inspirerende werkomgeving?  Kan je zelfstandig een deel van de financiële- en salarisadministratie voeren en  ben je ook communicatief sterk? Kraak dan de formule en solliciteer direct!

 

  Assistent Manager Finance (m/v)

Fulltime (32-40 uur)

 

Wie zoeken wij?

Een collega met opgestroopte mouwen die de financiële- en salarisadministratie voor een deel zelfstandig kan draaien. Je bent analytisch en hebt bedrijfseconomische kennis. Bij jou is het glas altijd halfvol, en ben je oplossingsgericht.

 

Wat ga je doen?

Je bent samen met de Manager Finance verantwoordelijk voor de financiële administratie, waaronder crediteuren, debiteuren, grootboek en de salarisadministratie. Je draagt bij aan de voortdurende verbetering van de administratieve processen en de automatisering hiervan. Je bent een directe sparringpartner voor onze Manager Finance.

 

Waar kom je terecht?

C. Vreugdenhil Transport is al 35 jaar de specialist in geconditioneerd transport naar Frankrijk. We zijn gevestigd in het hart van de Nederlandse glastuinbouw. We zijn dan ook trots vervoerder van met name AGF en dragen een steentje bij aan de verspreiding van gezonde en verse voeding. 

 

Vanaf onze vestiging op "Transportcentrum Westland" te Maasdijk werken wij met een zeer betrokken team. Deze kanjers hebben een groot hart voor de zaak. Ze hebben hun hart op de tong, zijn wars van politiek en kennen maar één belang en dat is het bedrijfsbelang. Spreekt deze cultuur je aan? Dan is deze baan wellicht iets voor jou.

 

(N)iets voor jou?

 

 

Wel, als je een financieel gerelateerde opleiding en/of werkervaring hebt op HBO niveau

 

Niet, als je graag op een eiland werkt

 

Wel, als je  minimaal 4 dagen per week beschikbaar bent

 

Niet, als je graag een perfect afgebakend takenpakket wenst

 

Wel, als je vindt dat IT niet meer is weg te denken uit de hedendaagse financiële administratie

 

Niet, als je naast een ‘denker’ geen ‘doener’ bent

 

Wel, als Excel voor jou geen hogere wiskunde is en als je ervaring hebt met AFAS en/of VISMA is dit een pré

 

 

 

Wel, als je een optimistische mindset hebt en een aanstekelijk werkplezier uitstraalt

 

 

 

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan met ruimte om je te ontwikkelen. Naar mate je groeit binnen je functie zul je meer verantwoordelijkheden en projecten krijgen. We houden van mensen die initiatief tonen en van aanpakken weten. Een baan met een goed salaris en dito werkgeverschap. 

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het bovenstaand profiel, kraak dan de formule en neem contact op. Misschien zit je dan binnenkort bij ons aan de koffie. Mocht je vragen hebben over de functie, schroom dan niet te mailen naar: work@cvreugdenhil.nl