NL EN FR
banner banner banner banner

Transport Frankrijk

C. Vreugdenhil Internationaal Transport is de specialist in groupage en geconditioneerd transport naar Frankrijk. De groothandelsmarkt Rungis bij Parijs is onze "core business" maar in de loop der jaren is dit uitgebouwd naar heel Frankrijk. U kunt bij ons terecht voor een colli tot complete vrachten.  

Transport Zweden

Naast onze hoofdactiviteit, transport van & naar Frankrijk, heeft C. Vreugdenhil Internationaal Transport B.V. een dagelijkse lijndienst voor uw producten naar Zweden. Voor deze transporten werken wij samen met Berneco Transport AB, die gevestigd is in Angelholm (Zweden). Door deze jarenlange samenwerking kunnen wij u de service bieden die u van ons verlangt.

Gekoelde op- & overslag

Op het moment van transport worden de goederen door onze chauffeurs op losvolgorde geladen. Wanneer dit niet mogelijk is worden de goederen opgehaald en gegroupeerd in onze geklimatiseerde loods op onze vestiging te Maasdijk.

Ook kunnen wij uw producten voor langere tijd opslaan in een van onze 4 koelcellen met een totale capaciteit van 1200 pallets. Hier kan iedere temperatuur tussen de min 2 en plus 15 graden Celcius worden gerealiseerd.

Desgewenst kunnen wij planningen opstellen om uw producten vanuit onze opslagfaciliteiten naar vervolgbestemmingen te transporteren. Daarnaast kunnen wij het in- en uitklaren van uw producten door de Nederlandse douane laten verzorgen, als ook het controleren van de kwaliteit door Stichting Kwaliteits-Controle-Bureau voor groenten & fruit (KCB) 

Expeditie

Naast het vervoer met eigen voertuigen naar Frankrijk en Zweden kan C. Vreugdenhil Internationaal Transport ook bemiddelen in transporten voor uw producten naar andere bestemmingen in Europa. Door onze ervaring kunnen wij voor al uw transportproblemen een oplossing vinden.